HAC Logo 120

Twitter Facebook Instagram

De wedstrijd was goed georganiseerd en er hing een gezellige sfeer! 

Dit is de prestaties van de atleten duidelijk ten goede gekomen. Er zijn in alle groepen diverse persoonlijke records behaald.

Bij de D junioren:
Nori Meulendijks behaalde bij het hoogspringen een persoonlijk record (1.30m, vierde plaats) en pakte de in 7,5seconden winst op de 50m sprint waarin ook Nyssa Engels boven zichzelf uit steeg. Met 8,1 seconden eindigde zij op plaats 6.

Eva van der Putten sprong een enorm persoonlijk record en ging over de lat die op 1.20m lag. Daarmee kwam ze op een tiende plaats.
Tycho Pakte de winst bij de junioren B door alle onderdelen met winst af te sluiten. Thom v.d. Klauw werd op alle onderdelen tweede en behaalde daarmee het zilver. Joep ten Houten haalde bijzonder knap het brons, met een eerste plaats op de 50m, 5e bij het hoogspringen en 8e bij het kogelstoten. Dit alles als eerstejaars D!

Pupillen:
Fergus Tabor won zowel de 40m sprint als het hoogspringen en wist daarmee na vier onderdelen het goud te behalen.
Individueel brons voor was er voor Guus Ermens bij de jongens pupillen A. Met 249 punten stond hij solide aan de leiding 
De 40 meter horden bij de meisjes pupillen A, was met 8,0 seconden exact gelijk aan die van Rense Gotenbosch maar het zilver was er na vier onderdelen, voor Sophie van den Boogaard.

Ook het niveau van de concurrenten was erg hoog. Er waren veel landelijke talenten aanwezig bij deze wedstrijd om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de C en D spelen volgende week in Apeldoorn.

Voor alle uitslagen van de atleten van HAC klik hier.

Aankomende evenementen

woensdag, 21 februari 2018
Informatie avond Start to Run
van 19:00 tot
zondag, 25 februari 2018
indoor Dortmund
zaterdag, 10 maart 2018
We gaan van start met "Start to Run"
van 09:15 tot 10:30

Onze sponsoren