HAC Logo 120

Twitter Facebook InstagramZondag 29 januari waren we te gast bij ATV Venray en werd de voorlaatste Limbracross gelopen.  Het parcours was snel en werd gelopen onder begeleiding van een doorkomend zonnetje.

Heike Prinsen eindigde op een mooie derde plaats in de korte cross V35K.

Bij de meisjes junioren-D wist Demi de Vries een mooie prestatie neer te zetten door de tweede plaats op het podium in te nemen. Arno Raaijmakers bleef bij de jongens junioren-D net buiten het podium. Hij kwam twee seconden te kort voor de derde plaats.

Bij de A-pupillen waren we met elf pupillen aanwezig waar Fergus Tabor bij de jongens (4e) en Sophie van den Bogaart (12e) bij de meisjes de beste prestaties neerzetten over de 1500 meter. De B-Pupillen kwamen met vijf pupillen aan de start Meave Engels was de enige dame en werd 10e. Bij de jongens werd Mats Verhofstadt 6e met enkele seconden voorsprong op Bram van Heugten welke 7e werd.

Als afsluiter van de cross gingen we met drie C&Mini pupillen van start. Hedwig Tabor wist bij de meisjes C-Pupillen de 3e plaats te behalen en Jarne Reijnen de 1e plaatst bij de jongens Mini Pupillen. Zoals gezegd werd er ontzettend snel gelopen met de complimenten aan Ramses, Mike, Florian, Kieran, Dylan, Hielke, Sam, Layla, Mirthe, Sven, Teun en Loena die mede het rood van HAC verdedigden.

12 februari is al weer de laatste cross van het seizoen in Haelen, waarna we de eindstand kunnen opmaken. Worden het twee of drie podium plaatsen?Aankomende evenementen

woensdag, 21 februari 2018
Informatie avond Start to Run
van 19:00 tot
zondag, 25 februari 2018
indoor Dortmund
zaterdag, 10 maart 2018
We gaan van start met "Start to Run"
van 09:15 tot 10:30

Onze sponsoren