HAC Logo 120

Twitter Facebook Instagram

Stelvio For Life: Wie sponsort mij voor een sportieve prestatie voor een goed doel?

Mijn naam is Paul van Mierlo, 48 jaar jong en actief bij HAC-Helmond als atletiek trainer en TC-lid. Dit alles doe ik met veel plezier omdat ik vanuit mijn passie voor sport onze atleten graag help bij zich te ontwikkelen en ze te leren dat sport ‘’verbroedert en verbindt’’. Tegelijk krijg ik veel energie van onze mooie sportieve omgeving waarin dit alles plaatsvindt!

Onlangs ben ik vanuit de sportwereld in aanraking gekomen met de organisatie Stelvio For Live

( http://www.stelvioforlife.nl/ ). Zij organiseren vanuit hun passie voor sport een jaarlijks evenement waarbij ze deelnemers uitdagen om de immense Italiaanse Alpen col ‘’Passo dello Stelvio’’ hardlopend, fietsend of wandelend te bedwingen en hiermee geld in te zamelen. De opbrengst wordt 100% gebruikt voor geïndividualiseerd kankeronderzoek om zo een persoonlijke behandeling op maat voor elke kankerpatiënt te kunnen verzorgen met als doel een langer en beter leven.

Deze organisatie en hun evenement spreken mij enorm aan. Met een sportieve prestatie kan ik een bijdrage leveren aan specialistisch kankeronderzoek en zo de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte ondersteunen, waar velen van ons, ook ik, mee te maken hebben in onze omgeving. Zo kan ik met mijn passie voor sport de medemens helpen maar dat kan ik niet alleen!

Daarom wil ik u vragen om ‘’samen met mij’’ mee te doen aan dit evenement voor het goede doel.

Ik ga de sportieve uitdaging aan door op 2 september aanstaande de 21,1 km lange Alpencol met 1533 hoogtemeters per fiets te beklimmen, u vraag ik daarbij om mij te sponsoren via http://www.stelvioforlife.nl/deelnemers/511/. En elke euro helpt!

Het mogen leveren van deze sportieve bijdrage kost mij energie maar geeft mij ook energie en een heel goed gevoel. Hopelijk krijgt u ook energie en een goed gevoel door mij te sponseren!

Bij voorbaat dank!!

Met sportieve groet,

Paul van Mierlo.

Aankomende evenementen

woensdag, 21 februari 2018
Informatie avond Start to Run
van 19:00 tot
zondag, 25 februari 2018
indoor Dortmund
zaterdag, 10 maart 2018
We gaan van start met "Start to Run"
van 09:15 tot 10:30

Onze sponsoren