HAC Logo 120

Twitter Facebook Instagram

Onze sponsoren:

Sponsoren Logo

Runnersworld te Eindhoven:

De hardloopspeciaalzaak voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Hier kun je terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, want de juiste schoen is belangrijk om de kans op blessures te verminderen. Ook de plek voor uw hardloopkleding.

M. van Berkel Elektrotechniek:

Van Berkel Elektrotechniek is al 20 jaar het juiste adres voor wie in Stiphout en omstreken een elektricien zoekt. Uw elektrotechnische installatie is bij Van Berkel gegarandeerd in veilige handen. Maatwerk, voor bedrijf en particulier, is onze specialiteit.

M. van Berkel

Maarten van Berlo Fysiotherapie:

In de praktijk werken fysiotherapeuten, oefentherapeuten en sportfysiotherapeuten. Zij bieden een hoge kwaliteit en vinden een persoonlijke benadering zeer belangrijk. De praktijk beschikt over 5 behandelruimtes en een ruime oefenzaal.

Rabobank Helmond:

Het ideale adres voor al uw bankzaken, zowel zakelijk als privé. Betalen, sparen, lenen, beleggen, hypotheken, verzekeren en mobiele diensten. Hierover ontvangt u een deskundig en degelijk financieel advies. Rabobank: Een bank met ideeën.

Podotherapie Itz te Helmond:

Podotherapie van top tot teen!!! Dé podotherapiepraktijk waar uw klachten serieus genomen worden en waar echt tijd voor de patiënt wordt gemaakt. Er wordt gestreefd naar een snel en positief resultaat. Door ervaring in de orthopedie gespecialiseerd in de complexere voetproblemen. Veel sporters weten hun weg naar deze praktijk te vinden.