NightRUN Logo 120

Twitter Facebook Instagram

Loop je mee door hartje Helmond? Zaterdag 19 mei 2018 gaat de NightRun weer van start. Met honderden anderen loop je één, twee of drie rondes van 5 kilometer door het mooie Centrum van Helmond. In de avond. De NightRun is er voor iedereen die hardloopt. De één wil een snelle tijd, een ander vooral de mix van sportiviteit en gezelligheid. Deze derde editie maken we er een nog mooier evenement van. We werken namelijk samen met het nieuwe festival Helmond Live. Rondom de start en finish op het Havenplein en op  diverse plaatsen in het centrum zullen vrolijke noten klinken van tal van livebands en orkesten. Extra muziek dus ook veel extra sfeer, die een sportieve boost zal geven aan je prestatie. Want bewegen kan vooral ook leuk zijn.

Train en schrijf je in! Dat kan alleen maar het kan ook samen met jouw voetbalmaatjes, jouw honkbalteam of jouw hockeyelftal en laat zien hoe sportief jullie zijn.
 
De NightRun start om 21:00 uur. Eén uurtje daarvoor is er de LightRun voor jeugd tot 13 jaar.
 
De route loopt via het Havenplein over de Steenweg, Travers, de Molenstraat, Pastoor van Leeuwenstraat, Heistraat en via de Markt, Veestraat en kasteeltuin naar de finish.

  

NightRUN Logo 120

Sponsoren NightRUN

Partners NightRUN