Twitter Facebook Instagram

Loop mee met de Helmondse LightRun!

Hardlopen is ontzettend leuk. Zeker voor kinderen. Kun jij 1 kilometer hard lopen? Doe dan mee aan de LightRun in je eigen Helmond. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar vindt op zaterdag 20 mei een loopwedstrijd van 1 kilometer langs het kanaal en rondom het kasteel plaats.  In een geweldige atmosfeer kunnen jongens en meisjes hun beste beentje voortzetten. De LightRun start om 20.00 uur. 

Ben je sportief en houd je van rennen? Dan is de LightRun echt iets voor jou! Daag jezelf uit. Je kan je individueel inschrijven en sinds dit jaar ook met een team! Wacht dus niet langer en ga snel naar inschrijven.

Nieuws: van de Rabobank Helmond krijgen alle deelnemers aan de LightRun dit jaar een gratis bidon en een mooie medaille!

Kosten

De kosten voor deelname bedragen  slechts 2 euro per kind. Dit in inclusief een mooie medaille!

Categorieën en prijzen

Er zijn drie leeftijdscategorieën, met een apart klassement voor jongens en meisjes. Laat zien hoe snel jij die ene kilometer kunt lopen. De snelste drie jongens en meisjes uit elke categorie winnen een mooie prijs!

6-8 jaar 

9-10 jaar

11-12 jaar

Nieuw! De LightRun Teamloop

Nog leuker is om met vriendjes, broer of zus of klasgenootjes mee te doen als team. Hoe werkt dat precies? Heel eenvoudig. Alle deelnemers schrijven zich afzonderlijk in, maar vullen op het inschrijfformulier bij 'Naam team' dezelfde teamnaam in. Wij zorgen er dan dat jullie in de uitslagen in 1 team terechtkomen.

Er kunnen drie tot tien deelnemers in 1 team. De tijd van de snelste drie deelnemers (opgeteld) bepaalt de uitslag.

Voor de teams gelden dezelfde leeftijdscategorieën als individueel, dus 6-8, 9-10 en 11-12 jaar. Het oudste kind bepaald de categorie en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Het snelste team in iedere categorie krijgt een mooie prijs!

Elk kind dat meedoet zet ook een individuele tijd neer die meetelt voor de prijzen per leeftijdsgroep. Het kan dus zijn dat je team niet wint, maar jij wel de snelste bent.

Heb je vragen over de teamloop, of wil je iets wijzigen aan je team? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sportiefste school

Graag belonen we de school die met de meeste kinderen mee doet aan de LightRun! Zet je dus in om zoveel mogelijk kinderen van je school mee te laten doen. Samen lopen is ook nog eens hartstikke leuk!

Vul dus bij het inschrijven op het formulier de naam in van jouw basisschool in het veld 'Naam school'!

Welke school in Helmond zal de titel Sportiefste School van Helmond winnen? Misschien gaat de juf of meester wel met julllie meetrainen. Hardlopen doe je samen (en trainen ook).

Programma

De start is bij het Havenplein, dus ouders en fans kunnen je tijdens de route aanmoedigen. 

20.00 uur - Start LightRun - alle deelnemers tegelijk

20.40 uur - Prijsuitreiking individueel (6x)

20.50 uur - Prijsuitreiking teams (3x)

Om 21.00 uur start voor iedereen van 13 jaar of ouder is de NightRun. Een route door het centrum en de binnenstad van 5, 10 of 15 kilometer. Ook zij schrijven in via deze site.

Doe je niet mee? Kom dan gezellig aanmoedigen.

Sponsoren NightRUN