Twitter Facebook Instagram

Loop mee met de Helmondse LightRun!

Hardlopen is ontzettend leuk. Zeker voor kinderen. Kun je 1 kilometer hard lopen? Probeer het eens en doe mee aan de LightRun in jouw eigen Helmond. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar vindt op zaterdag 19 mei een loopwedstrijd van 1 kilometer langs het kanaal en rondom het kasteel plaats.  In een geweldige atmosfeer kunnen jongens en meisjes hun beste beentje voortzetten. De LightRun start om 20.00 uur. Dus, doe mee en moedig je vrienden, je sportteam, je klasgenoten aan om de loopschoenen aan te trekken. Daag hen uit om samen een topprestatie te leveren.

Daarnaast is er ook speciaal voor de oudere kinderen van 10, 11 en 12 jaar een LightRun van 2 km met 2 rondes van 1 km. Zij hebben dus de keuze tussen de LightRun van 1 km of 2 km

De LightRun 2 km start om 20:10 uur. Ben je sportief en houdt je van rennen? Dan is de LightRun echt iets voor jou! Daag jezelf uit.  Wacht dus niet langer en ga snel naar inschrijven.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen  slechts 3 euro per kind. Dit is inclusief een mooie medaille!

Categorieën en prijzen

Er zijn drie leeftijdscategorieën, met een apart klassement voor jongens en meisjes. Laat zien hoe snel jij die ene kilometer kunt lopen. De snelste drie jongens en meisjes uit elke categorie winnen een mooie prijs! De jongens en meisjes van 10 t/m 12 jaar kunnen kiezen voor de 1 km of de 2 km Lightrun.

LightRun 1 km

6 en 7 jaar 

8 en 9 jaar

10, 11 en 12 jaar

LightRun 2 km

10, 11 en 12 jaar

Heb je nog vragen over de LightRun? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Volg ons ook op Facebook.

Programma

De start is bij het Havenplein, dus ouders en fans kunnen je tijdens de route aanmoedigen. 

20.00 uur - Start LightRun 1 km

20.10 uur - Start LightRun 2 km

20.30 uur - Prijsuitreiking individueel 

Om 21.00 uur start voor iedereen van 13 jaar of ouder is de NightRun. Een route door het centrum en de binnenstad van 5, 10 of 15 kilometer. Ook zij schrijven in via deze site.

Doe je niet mee? Kom dan gezellig aanmoedigen.

 

Sponsoren NightRUN