NightRUN Logo 120
Twitter Facebook Instagram

Start en finish: bij de Havenbrug in het centrum van Helmond. Start LightRun om 20:00 uur, NightRun om 21:00 uur alle afstanden.

Startnummers afhalen voorinschrijvers: bij Intersport aan de Steenweg 12 in Helmond. Voor deelnemers die voor 15 mei inschrijven ligt het nummer vanaf dinsdagmiddag 16 mei klaar. De nummers liggen tot en met 20 mei om 17:00 uur bij Intersport. Daarna kunnen ze vanaf 18:00 uur worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat bij Raymakers B.V, Kanaaldijk n.w. 61.

Na-inschrijving: Zaterdag 20 mei in de kantine van Raymakers en Co BV, Kanaaldijk N.W. 61. Vanaf 18:00 uur geopend. Tot 19:30 uur voor de LightRun, tot 20:30 uur voor de NightRun. Let op: we sluiten dus definitief 30 minuten vantevoren!

Omkleden: Er worden trailers neergezet aan de Kanaaldijk 61, naast het wedstrijdsecretariaat bij Raymakers B.V.

Toiletten: Er zullen mobiele toiletten beschikbaar vlakbij Start/Finish.

Garderobe: Er is een bewaakte garderobe in een trailer aan de Kanaaldijk, naast de omkleedruimtes.

Parkeren: gratis parkeren kan aan de Torenstraat (500 meter lopen) of bij het Jan Visser museum aan de Keizerin Marialaan (1 km lopen). Betaald parkeren kan op meerdere plekken in Helmond. Zie deze site van de Gemeente of hieronder. Houdt U er rekening mee dat de parkeerplaats aan de Beatrixlaan i.v.m. de Nightrun tussen 20.30 en 23.00 uur is afgesloten en dan ook niet verlaten kan worden

Aansprakelijkheid: deelname aan de NightRun is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel fysiek letsel van deelnemers, noch voor beschadiging of het verdwijnen van eigendommen.

Tijdsregistratie: je tijd wordt geregistreerd met behulp van elektronische chipregistratie door Chiptiming B.V. Uitslagen zijn na afloop uiteraard online terug te vinden via www.uitslagen.nl of via onze eigen site onder uitslagen. Let op: als je eerder over de finish gaat dan bij de afstand waarvoor je je hebt ingeschreven (bijvoorbeeld na 1 i.p.v. 2 ronden) dan komt je tijd niet in de uitslagen en doe je dus ook niet mee voor eventuele prijzen.

Chips: Let op: de chips moeten na afloop weer worden ingeleverd! Dit kan direct na de finish. Mocht je een chip hebben afgehaald, maar op het laatste moment besluiten om toch niet mee te doen, lever de chip dan aub weer in bij de organisatie! Een instructie voor het bevestigen van de chip vind je hier.

Verkeerssituatie: Het autoverkeer in het centrum zal grotendeels afgesloten zijn tijdens de NightRun. Bewoners hebben hier een brief met informatie over ontvangen. U kunt de kaart met het verkeersplan hier downloaden.

Sponsoren NightRUN

Partners NightRUN