HAC Logo 120

Twitter Facebook Instagram

Yakult Start To Run

BEGIN MET HARDLOPEN?

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de 7- weken durende cursus Yakult Start to Run.

In 7 weken bouw je op van 1 naar 25 minuten hardlopen of 3 km, en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan.
Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën.

Ben je al enthousiast of wil je eerst nog meer weten? lees dan hier gewoon nog even verder. Daarna heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten, ga mee naar buiten! "voor een sfeerimpressie klik hier".

DE VOLGENDE CURSUS Yakult START TO RUN BEGINT OP ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2017, INSCHRIJVEN IS VANAF NU HIER MOGELIJK.


INFORMATIEAVOND Yakult START TO RUN 2017

Op 6 september 2017 zal er om 19.30 uur, bij de Helmondse Atletiek Club (H.A.C.), een informatieavond gehouden worden over Start to Run. Op zaterdag 23 september 2017 zal dit weer van start gaan. 


In 7 weken bouw je op van 1 naar 25 minuten hardlopen of 3 km, en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. 

De informatieavond, zal plaats vinden in het clubhuis van H.A.C., op sportpark Molenven.


Wil je graag beginnen met hardlopen, maar weet je niet zeker of het wat voor jou is? Kom dan horen en ervaren wat het betekent om mee te doen aan de cursus Start te Run.

Datum informatieavond: 6 september 2017 
Adres: 
Molenven 3, Helmond.
Aanvang informatie: 19.30 uur


We ontvangen u graag, tot ziens op 6 september 2017!

Team Yakult Start to Run,
Jac Laros

Onze sponsoren