Benefietkindervoorstelling: De Tovenaar van Oz

RopaRun Banner KindertoneelDe Houtse Toneelgroep speelt op woensdagmiddag 26 maart een voorstelling van De Tovenaar van Oz.
De voorstelling is georganiseerd in samenwerking met het H.A.C. Helmond Running Team dat deelneemt aan de RopaRun in Juni.
De Roparun is een hardloopevenement met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen om het leven van kankerpatiƫnten dragelijker te maken.
Kom verkleed! Als Doortje, Blikken man, Vogelverschrikker, Leeuw of.... 
Na afloop van de voorstelling kun je op de foto met je favoriete karakter.

De voorstelling begint om 15:00 uur in De Fonkel (Prins Karelstraat 131, 5701 VL Helmond)
De entree is 5 EURO per persoon en komt volledig ten goede aan de RopaRun stichting.

Je kunt kaarten reserveren via: 
E-mail: runningwithdick@gmail.com
Telefoon: 06-12 89 57 27

Het Verhaal:
Doortje fantaseert vaak over een prachtig land achter de regenboog. Op een dag is er plotseling een tornado in aantocht. Het huis en Doortje worden opgezogen door de bulderende tornado en ze belandt in een wonderlijk land achter de regenboog: Het land van Oz. Een land met nogal vreemde inwoners. Doortje kan alleen terug naar huis door de grote en wijze Tovenaar van Oz om hulp te vragen.

De enige manier om bij de tovenaar te komen is door het gele pad te volgen naar Smaragdstad. Onderweg ontmoet ze drie vrienden, samen gaan ze op pad naar Smaragdstad. De Gemene Heks van het Westen doet er ondertussen alles aan om te voorkomen dat Doortje terug naar huis kan. Zal het Doortje lukken om terug naar huis te keren? 
En is de Tovenaar van Oz eigenlijk wel zo groot en wijs?

Roparun:
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

 

woensdag 26 februari 2014