Eefje behaald 5x Goud tijdens het NK indoor Masters!


NK indoor Masters 2017 1Het eerste onderdeel vond plaats op vrijdag. De 60 meter horden.
Na 4 valse starts waren de atleten eindelijk weg. Door alle gedane starts kon ze helaas haar Nederlandse record niet verbeteren, wel wist ze het goud binnen te halen! Later die dag kwam de  400m aan bod. Op dit onderdeel was voor haar weinig concurrentie, met het oog op nog 3 onderdelen kon ze dus behouden lopen. Wederom liep ze naar goud.

Zaterdag: alleen de 60m op het programma. Na (naar eigen zeggen) een zeer slechte start en een flinke inhaalrace als eerste over de finish in toch een goede tijd.

NK indoor Masters 2017 3Zondag besloot ze de wedstrijd met verspringen en de 200 meter. Verspringen ging niet zoals gehoopt af en toe  sloeg ze een poging over om zich te sparen voor de 200m. Opnieuw behaalde ze goud. Over de 200 meter voelde ze zich op de training al erg goed. Dit onderdeel verliep dan ook zoals gehoopt. Ze liep met 26.92 seconden, haar snelste tijd sinds 5 jaar!


NK indoor Masters 2017 4In totaal behaalde ze vijf gouden medailles op vijf onderdelen in 1 weekend, met recht een top prestatie!

zondag 05 februari 2017