Eindstanden Limbracross 2016-2017


Na acht wedstrijden is vandaag de eindstand opgemaakt.

Einduitslag Limbracross 2016 2017 1Bij de pupillen gaan de felicitaties naar Jarne Reijnen welke de eerste plaats behaalde bij de Pupillen Mini Jongens. Hedwig en Fergus Tabor gefeliciteerd met jullie vierde plaats bij de Pupillen A Jongens en Pupillen C Meisjes. Mike van Tilburg bemachtigde een vijfde plaats bij de Pupillen C Jongens.

Einduitslag Limbracross 2016 2017 2Bij de D junioren is Emma Bijnen in het eindklassement op een mooie 3e plaats geëindigd. Demi de Vries op een 4e plaats ,Arno Raaijmakers op een 5e plaats, Evi Loots als 6een tenslotte Joep ten Houten op een 8e plaats. Al deze D junioren Hebben een geweldig Limbra seizoen gedraaid.

Einduitslag Limbracross 2016 2017 3Tijdens de laatste cross van dit jaar was het was goed weer om te lopen, evenals afgelopen jaar. Opvallend was dat alle lopers van de Mila groep hun tijd met minuten hebben kunnen verbeteren. Dit terwijl er slechts één bocht in het parcours is afgevlakt. Alexandre Lechat is als tweede geëindigd. Jos Boeijen viel net buiten de prijzen en moest genoegen nemen met een vierde plaats. Wesley Sleegers Eindigde als vijfde in het eindklassement van de Limbracross 2016-2017.

Uiteraard zijn we zeer trots op de geleverde inzet en bereikte resultaten van alle H.A.C. atleten die mee hebben gedaan! Hier een overzicht van de totaal uitslagen. Voor meer foto's, klik hier.

zondag 12 februari 2017