Geslaagde testloop voor de Start To Runners

6 september zijn 50 nieuwe deelnemers gestart met het project Start to Run. Daarnaast hebben 12 atleten van HAC, die om de een of andere reden weer rustig wilden opbouwen, deelgenomen aan dit project.  Onderling werden er voor-tijdens en na de trainingen dan ook flink wat ervaringen uitgewisseld. Op 12 oktober hebben de meeste start to runners met succes hun eerste test (3 km) gelopen.  

Sommigen moesten verstek laten gaan wegens andere verplichtingen en een enkeling kon wegens een blessure niet mee lopen.  Het was ook superleuk dat er enkele atleten van HAC, die reeds terugwaren van hun eigen training, deze 3 km nog met veel enthousiasme meegelopen hebben en een stimulans waren voor de beginners.
Onder een mooi herfstzonnetje werd er flink gezwoegd om de eindstreep te halen. Dit is dan ook voor iedereen gelukt.  Proficiat.  Start to Run is afgesloten maar voor 28 personen houdt het hier niet bij op. Zij gaan de volgende uitdaging aan, namelijk de 5 km wedstrijd tijdens de winterloop op 7 december. Wij wensen hen hierbij succes en een fijne trainingstijd bij HAC

Op 8 maart 2014 start de nieuwe start to run en vanaf 6 januari 2014 kan men hiervoor weer inschrijven.

woensdag 16 oktober 2013