Gouden succes bij indoor Gemert

Zaterdag 11 januari deden een aantal CD junioren mee aan de indoor in Gemert. En met succes. In alle categorieën jongens en meisjes was de hoogste podiumplaats weggelegd voor een van onze atleten. Hier verschenen achtereenvolgens Isa (MC), Tygo (JC), Laurens (JD) en Vera (MD).
Helaas was de belangstelling bij de CD junioren voor deze indoorwedstrijd niet erg groot. HAC was met een gezellig clubje atleten vertegenwoordigd en iedereen probeerde er iets moois van te maken. Dit lukte natuurlijk niet altijd. Maar dat hoort nu eenmaal bij sport.
Toch zijn er goede prestaties neergezet door onze atleten. Hier en daar werden PRs verbeterd of evenaard.
De meest opvallende van de dag. De drie jongens bij de C, Tygo, Sam en Daan sprongen alle drie 1.40m op hoog. Laurens (JD) sprong 1.45m en miste de 1.50m maar op een haartje na. Vera (MD) stoomde op hoog ook door naar 1.40m, wat voor haar een dikke PR verbetering was. Bij het kogelstoten JD hikte Sjoerd al wat langer tegen de 8m aan. Vandaag kwam hij er bij zijn eerste poging al overheen, om vervolgens in zijn tweede beurt door te stoten naar 8.75m. Tja, dan komt plotseling de 9m in het zicht.

zondag 12 januari 2014