H.A.C. krijgt een nieuwe baan!

Zoals we al eerder aangekondigd hebben zal onze baan deze zomer volledig vernieuwd worden. Van de aannemer hebben we ondertussen begrepen dat de werkzaamheden zullen aanvangen op maandag 7 juli aanstaande. Dit heeft natuurlijk wel consequenties voor de trainingen die er gedurende deze periode gegeven zullen worden. Hieronder een overzicht voor alle verschillende categorieën:

Pupillen: De pupillen hebben vakantie vanaf zaterdag 12 juli t/m zaterdag 9 augustus. De eerste training vangt weer aan op woensdag 13 augustus. Als de nieuwe baan dan nog niet klaar is, zal er uitgeweken worden naar de bossen of naar het veld bij voetbalvereniging Stiphout Vooruit. Let op: aanstaande zaterdag 5 juli is er ook geen training in verband met de competitiewedstrijd in Landgraaf!

D en C Junioren: Vanaf dinsdag 8 juli trainen de CD junioren op afwijkende tijden en een afwijkende locatie:

  • Dinsdags van 19.15 – 20.30 uur bij GAC in Gemert.
  • Donderdags van 19.15 – 20.30 bij GAC in Gemert.
  • Zaterdags van 11.00 – 12.30 uur bij HAC er zal dan een bostraining verzorgd worden.

Senioren / A en B: De Senioren / AB junioren houden de normale trainingsdagen en tijden aan. De trainingen worden verzorgd op het veld van Stiphout Vooruit en in de bossen.                     

Recreanten: Trainen gedurende de hele baansluiting gewoon door op de reguliere tijden. De enige uitzondering vormt de vrijdagochtend groep. Zij hebben op vrijdag 18 juli hun laatste training en starten dan weer op vrijdag 29 augustus.

Gedurende de hele renovatieperiode blijft de ingang van H.A.C. bereikbaar en kunnen er gewoon fietsen gestald worden op het terrein. Mocht je nog vragen hebben dan kun je hiervoor terecht bij de coördinator van je groep! Contactgegevens van je coördinator zijn te vinden op onze website.

Wij wensen iedereen alvast een heerlijke zomervakantie!

Bestuur H.A.C. Helmond

vrijdag 04 juli 2014