HAC Podium CD Junioren bij Limbracross eindklassement

 Voor de CD junioren is dit seizoen Limbracross heel erg succesvol verlopen. Na opmaak van het eindklassement stonden in beide categorien 2 HAC atleten op het podium. Thijs van Lith begon sterk aan het cross-seizoen. En nadat hij een paar overwinningen had behaald werd het toen al duidelijk dat de eindoverwinning hem niet kon ontgaan, uitgezonderd tegenslag of afwezigheid. En zo verliep het. Hij won 5 van de 9 wedstrijden en werd ook nog eens 3 keer tweede. Dus ogenschijnlijk zonder moeite. De verrassing hier is Mike van Wouwe. Als 1e jrs D junior liep hij alle crossen mee. En door steeds weer te eindigen tussen plaats 3 en 6, en waar zijn concurrenten hier en daar steekjes lieten vallen sloop Mike heel stiekum naar de 3e plaats en op het podium van het eindklassement. Een knappe prestatie.

Waar de jongens bij de D junioren de boventoon sloegen, waren dat de meisjes bij de C junioren. En wel met een vergelijkbaar verloop als bij de jongens. Ook Vera Sneijders begon zeer sterk aan het seizoen. Wist te winnen en wanneer niet eindige ze toch bij de eerste drie. En dan komt een hoge rangschikking in zicht. Ze had wel concurrentie, maar kon het zich toch veroorloven om een enkele wedstrijd te laten schieten. De laatste cross was daarom een formaliteit en de eindoverwinning een feit. En ook hier een verrassing. Channelyn Ambrosiussen haalde toch overwacht de 2e plaats op het podium. gedurende het seizoen was ze steeds voorin te vinden in strijd met een paar andere meiden. En daardoor kon het dubbeltje iedere kant op vallen. Maar mede door haar overwinning van vorige week was het podium dan toch zeker. Alleen nog even vechten voor welke plaats.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! En ook alle andere deelenemrs bij de CD junioren die hebben meegedaan Mogen tevreden zijn met hun prestaties. En nu op naar het baanseizoen.....

dinsdag 10 februari 2015