HAC zoekt nieuwe juryleden, meld jij je aan voor de jury cursus?

Beste Leden, ouders en betrokkenen,

Uw zoon of dochter  is lid van onze atletiekvereniging en wellicht loopt u zelf bij onze recreanten groep mee. Bij H.A.C. organiseren we ook wedstrijden waarvoor we veel vrijwilligers nodig hebben met name juryleden. De laatste jaren is het jury bestand van H.A.C. te klein geworden. Dit heeft behoorlijke gevolgen voor het organiseren van een wedstrijd.Niet alleen wordt het moeilijk om een wedstrijd goed te organiseren en mogen we zonder gecertificeerde Juryleden geen competitiewedstrijden organiseren, maar tevens zijn bij het ontbreken van gecertificeerde Juryleden eventuele prestaties niet erkend door de A.U.

Daarom gaan we in maart een jury cursus organiseren. Voor deze Cursus willen we U ook  graag uitnodigen. U kunt zich kosteloos voor deze cursus inschrijven.

Voor deze cursus die we bij H.A.C. zelf kunnen organiseren is geen bijzondere vaardigheid nodig.

Je moet kunnen lezen en schrijven en een afstand, hoogte of doorkomstvolgorde kunnen meten of noteren op de daarvoor bestemde formulieren.

De Cursus zal bestaan uit 3 cursusavonden; Het Jureren van de Quattro meeting  en of de openingswedstrijd; En na de afsluitende avond zal men zich officieel jurylid mogen noemen.
 
De avonden zullen zijn:
Don. 02-03-2017 van 19.00 -  21.30 uur (cursusavond).
Don. 16-03-2017 van 19.00 – 21.30 uur (cursusavond).
Don. 30-03-2017 van 19.00 – 21.30 uur (cursusavond).
Zon. 09-04-2017 (Jureren) van Quattro meeting en/of 17-04-2017 (2e paasdag) Openingswedstrijd.
Don. 13-04-2017 van 19.00 – 21.30 uur (afsluitende cursusavond).

Het kiezen van een datum blijft natuurlijk moeilijk en ik hoop dat iedereen in de gelegenheid is om deze data vrij te maken.

De club zou er geweldig mee geholpen zijn. mocht je een van de avonden niet kunnen is dit wel op te lossen door de theorie goed door te nemen.

Graag verneem ik van jullie een reactie of je aan deze cursus wilt deelnemen.

En daarmee het organiseren van wedstrijden bij H.A.C. de komende jaren weer mogelijk te maken. U kunt zich aanmelden door uw naam en uw relatie met H.A.C te mailen naar woc@hac-helmond.nl  

Wedstrijd Organisatie Commissie

vrijdag 27 januari 2017