Interland Tettnang

DAG 1:

Vrijdag om half 8 's ochtends moesten we verzamelen in Urmond. Vanaf daar gingen we met verschillende teams uit Brabant en Limburg naar Duitsland toe. We hebben bijna de hele dag in de bus gezeten. Toen we daar aankwamen moesten we onze spullen en bedden in een gymzaal opbouwen en kregen we een hamburger, tenminste dat moest het voorstellen. Hierna moesten we meteen een les zumba meedoen en daarna terug naar de gymzaal waar we nog lang niet gingen slapen.

DAG 2:

We moesten om 7 uur al uit bed en om half 8 ontbijten. Daarna zijn we met de bus eerst naar een vliegtuigmuseum gaan kijken en daarna doorgereden naar Tribar, waar we vrij rond mochten lopen. 's Middags hadden we de wedstrijd. H.A.C. heeft in totaal 3 medailles gewonnen. Vera Sneijders werd eerste op de 800 meter met een tijd van 2.32.50 min. Channelyn Ambrosiussen zat Vera op de hielen en werd tweede met een tijd van 2.38.13 min.  Joy Langewouters had met haar estafetteploeg een gouden plak weten te behalen. De tijd was 40.23 sec. Thijs Hermans en Karlijn de Jong hebben een paar nieuwe pr's gelopen.

Na de wedstrijd gingen veel mensen even douchen, maar ze waren vergeten de deur dicht te doen, waardoor de condens van de douches in de rookmelderkwam. Het brandalarm ging dus af. Na 7 minuten kwam de brandweer met loeiende sirenes. Er kwamen 2 blusauto's, een ambulance en een politieauto. Gelukkig was het loos alarm. We konden dus verder met het programma en gingen hele lekkere spaghetti eten. Hierna werden de laatste uitreikingen gedaan en kon de disco beginnen. We dansten tot diep in de nacht.

De volgende ochtend moesten we weer vroeg opstaan. Jammer genoeg moesten we weer naar huis. Het was een heel leuk weekend geweest.

Groeten van Claudia, Joy, Karlijn, Latifah, Thijs, Vera, Tom, Channelyn en Davy.

woensdag 24 september 2014