Limbra Cross Helden

Tijdens de Heldense bossencross vandaag was het erg koud.

Edwin Kok eindigde als derde bij de masters tot 40 jaar en John Kocken als vierde bij de masters tot 55 jaar (9064m).

Bij de senioren behaalde Alexandre Lechat een vierde plaats op de lange cross (9064m) en Wesley Sleegers volgde als vijfde. Zij liepen slechts 20 seconden uit elkaar. Jos Boeijen eindigde hier als negende.

Arno Raymakers, liep naar een vierde plaats bij de jongens junioren D (2112m)
Bij de meisjes junioren D liep Emma Bijnen evenals bij de limbracoss in Asten van afgelopen week naar een derde plaats. Demi de Vries en Evy Loots vielen daarmee buiten het podium (1282m).

Channelyn Ambrosiussen is eerste geworden bij de meisjes junioren AB (2935m).
Carlo Schoonen van de jongens junioren C, liep een goed opgebouwde race. Met een Mooie eindsprint behaalde hij, na vanaf het begin af aan met drie atleten te hebben gestreden, een welverdiende derde plek.
Davy Schoeber behaalde bij de jongens junioren B een vierde plaats (4588m).

Een aantal van de pupillen hadden de wedstrijd van gisteren duidelijk nog in de benen. Desalniettemin hebben ze alles gegeven! Mike van Tilburg pakte een derde plaats bij de jongens pupillen C en Jarne van Reijnen een tweede plaats bij de jongens pupillen mini.