Nieuwe parkeerplaatsen voor Sportpark Molenven

In november zal gestart worden met de werkzaamheden voor de realisatie van bijna 200 parkeerplaatsen voor Sportpark Molenven. Deze parkeerplaatsen komen in het stuk bos recht voor onze atletiekbaan (zie tekening). Er komen twee in- en uitgangen: de eerste recht voor onze huidige ingang en de andere bij Stiphout Vooruit.
 
Met de aanleg van de parkeerplaatsen zullen een aantal andere aanpassingen doorgevoerd worden:
• De ingang naar onze baan wordt verlegd naar de andere zijde van ons clubgebouw, daar waar nu de ambulancepoort is. Hierover volgt snel extra informatie. Dit is vooral belangrijk omdat de in- en uitgang van auto’s recht voor onze huidige toegangspoort komt. Om de veiligheid van onze atleten en bezoekers te kunnen garanderen, verleggen wij de ingang naar de andere zijde van het clubgebouw.
• De fietsenstalling zal verplaatst worden naar de andere zijde van het clubgebouw (tegen het hek van Stiphout Vooruit).
• Onze huidige invalide parkeerplaatsen (tegen het hek van onze accommodatie) komen te vervallen. Er worden nieuwe parkeerplaatsen voor invaliden gerealiseerd op de nieuwe parkeerplaats.
• De zandweg voor onze accommodatie wordt verhard en dit wordt een fietsstraat. Auto’s zijn hier voortaan te gast.
De gemeente verwacht een tweetal weken bezig te zijn met de aanleg. Wij verzoeken jullie om tijdens de werkzaamheden extra voorzichtig te zijn bij het benaderen van onze accommodatie. De situatie kan tijdelijk anders zijn. Op dit moment hebben wij nog geen definitieve startdatum van de werkzaamheden gehoord. Als deze bij ons bekend is, zullen wij iedereen hierover informeren.
 
Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze gesteld worden via voorzitter@hac-helmond.nl.
 

zondag 05 november 2017