Run to The Start FLOW

 Run to The Start

 RUN TO THE START FLOW (ladiesrun in Eindhoven):

H.A.C. organiseert speciale trainingen ter voorbereiding op FLOW die gaat plaatsvinden op zondag 22 juni 2014. Ben je hardloper en op zoek naar een leuke uitdaging? Neem dan deel aan FLOW en de voorbereidingscursus. Met de cursus Run to The Start ben je straks helemaal klaar voor de start.

Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van de Helmondse Atletiek Club in samenwerking met de Atletiekunie. De cursus voor FLOW bestaat uit 2× per week gedurende twaalf weken groepstrainingen en start op zaterdag 29 maart om 9.15 uur. Verzamellocatie is Molenven 3, 5708 DW Helmond. De trainers behandelen per week een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek.

FLOW is de Ladiesrun in Eindhoven. Het combineert de Brabantse gezelligheid met een sportieve prestatie. Jong en oud, geoefend en beginnend hardloopster; iedereen kan deelnemen.

H.A.C. wil ook de mannen uitnodigen om zich voor te bereiden op een 5 of 10 km wedstrijd. Tijdens de gezamenlijke training met de Flow-Ladies trainen zij toe naar de zomerloop van H.A.C. op 14 juni.

Meer informatie over de aanmelding en de trainingen staat op de website www.runtothestart.nl/flow of neem contact op met Marion Maas via het mailadres, recreanten(at)hac-helmond.nl


RUN TO THE START ZOMERLOOP H.A.C.:

Aansluitend aan het Start to Run programma zal er bij H.A.C. een Run to Start programma gaan lopen. In eerste instantie bedoeld voor de lopers die doorgaan na het afsluiten van het Start to Run traject (19 april 2014). Zij kunnen dan 25 minuten achtereen lopen en zullen dan in ongeveer 8 weken doortrainen naar een 5 km wedstrijd, en wel de Zomerloop op 14 juni 2014.
Iedereen kan zich aansluiten voor de Zomerloop. De te lopen afstanden zijn: 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km.

De cursus start op zaterdag 29 maart 2014, aanvang 9.15 uur. Inschrijven is vanaf hier, mogelijk.

zaterdag 22 maart 2014