Zaterdag 2 juli recreanten naar de Heikant

Voor de verandering vandaag een training niet in het Stiphoutse, maar een paar prachtige routes aan de andere kant van de stad. De Heikant richting Bakel. Els en Gonnie hebben de organisatie op zich genomen om vier mooie routes van verschillende afstanden uit te zetten, en zo was er voor iedereen wat wils. Om te voorkomen dat er ook maar iemand zou verdwalen, zijn de routes volledig uitgepijld. Een hele klus, maar zeer gewaardeerd.

Het warme ontvangst was bij de fam. Martens, die hun landgoed ter beschikking hadden gesteld om de fietsen te parkeren en een enkeling die met de auto was ;-)
Als het zou regenen, was de grote boerenschuur beschikbaar. maar gelukkig scheen de zon, en hoefden we hier geen gebruik van te maken. Ideaal loopweer. Nadat Els en Gonnie de groepen  één voor één weg gedirigeerd hadden met bij elke groep 2 trainers, kon iedereen genieten van de mooie omgeving. Zeer gevarieerde routes over fietspaden, bossen en landweggetjes, hetgeen mooie plaatjes opleverde op de gevoelige plaat van Berry Verhappen (Thanks!)

Bij terugkomst sportdrank en een lekker stuk vlaai om de koolhydraten weer aan te vullen.

Al met al een zeer geslaagde 'UIT-wedstrijd' met lof voor de organisatie én voor allen die mee hebben gedaan. Aan de veelgehoorde reactie "dat moeten we vaker doen" zullen we zeker gehoor geven.

zaterdag 16 juli 2016